Thursday, September 15, 2011

BULAN 9 :(


Ya Allah , beratnye ujian yang kau berikan kepada ku pada bulan ini . 4/9/11 Abah pulang ke Rahmatullah dan 15/9/11 treler T/BB7605 hilang . Aku rasa kesal sangat dgn apa yang terjadi . 'Abah,orang minta maaf sangat-sangat sebab tak dapat nak jage treler tuhh elok-elok . Orang tak sangka pulak benda tuhh boleh hilang.' Satu lagi , aku nak cakap pada sape yang curi tuhh 'Kau jage , aku dapat kau . 7keturunan kau hidup dalam keadaan menderita' .

Thursday, September 8, 2011

Raya 2011 Sudah Tiada Erti Lagi


Bagi aku , raya tahun ni la raya paling menyedihkan . Bukannye pasal tak dapat duet raya ke ape tapi aku kehilangan orang yang paling aku sayang iaitu ABAH aku . Ye mungkin korang boleh cakap yang pergi tetap pergi tapi korang tak rasa ape yang aku rasa . Ramai kawan-kawan dia datang then dorang cakap 'JARANG JUMPE KAWAN SEBAIK ABAH KAU NI' . Sekarang tanggungjawab aku untuk jaga family aku sbb aku sorang je anak lelaki . Takkan la aku nak harapkan abang-2 ipar aku kot . Abah juga pernah pesan 'Belajar betol-betol . Nanti bile abah dah takde kau kene amik alih company ni' dan insyaallah aku akan ingat ayat tuhh sampai bile-bile . Buat abah , insyaallah orang akan sentiasa doakan abah tenang disana dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman . Aminn :(

Monday, April 18, 2011

Arwah Sabri(Kecek)







Seperti mana yang kita ketehaui, arwah sabri atau lebih mesra dikenali sebagai kecek telah banyak membantu kita semua di dalam 71 club ini. arwah telah banyak membantu kita sejurus menaikkan 71 club di terengganu ini. arwah pergi buat selamanya meninggalkan kita setelah beliau terlibat dalam satu kemalangan di tempat membuat pusingan u berhampiran durian burung, kuala terengganu. kini beliau sudah tiada bersama kita untuk memperjuangkan 71club dan diharap, kepada crew-crew agar dapat berganding dan bersatu hati untuk sama-sama kita menaikkan nama 71club ke arah kecemerlangan di mata dunia. insyaallah, dengan izin allah kita semua akan berjaya. marilah kita sama-sama menyedekahkan al-fatihah buat arwah Sabri (kecek) agar beliau ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang soleh. Al-fatihah.....2 TAHUN ARWAH TINGGAL KAN KITA SEMUA

Wednesday, April 6, 2011

Cakoi Eksiden :(

Hello bloggers , hari ni aku nk cite pasal broo sorg nie . Kesiann dia , korg
nk tahu kenape ? Dia eksiden hari Sabtu mlm minggu tuhh kt
Juhseng . Kenape dia eksiden ? Biasalah aktiviti org muda
mlm minggu kn , racing laa . Huhu tp naseb tak
menyebelahi dia mlm tuhh . Dalam pukol 5:30 ptg
aku dpt tahu dari Marul . Dia kate cakoi eksiden pukol 3:00pg .
Aku pn teros call membe2 laen tnye same ade betol atau tak
pastuhh dorg kate MEMANG BETOL . Hari Isnin aku pegi lawat
dia kt Hospital Klang . Tengok memang kesiann la . Muke bengkak2
jadi mcm Arwah PakTam dulu . :( . Sabor jela . Fadzil Othman , aku ade satu lagu untuk kau.
Kau msih kuhargai sgguh~ dri awl dlu hgga hati ini~ ku pasti seyakinnya pasti, akn ku hrapkn kesejahteraan kamu hgga hyat ku♪ Fadzil Othman atau Tai Koi kau bkn sendrian :( . Semoga cepat sembuh . Amin Ya Rabbal Alamin

Friday, March 25, 2011

T-shirts :)

Drogba King





































Code : 20114

Player Name : Drogba King
Team : Chelsea
Color : Black
Size : M / L / XL

Price : RM35

Super Casillas




































Code : 20113

Player Name : Super Casillas
Team : Real Madrid
Color : White
Size : M / L / XL

Price : RM35

Fernando Torres




































Code : 20112

Player Name : Fernando Torres
Team : Liverpool
Color : Black
Size : M / L / XL

Price : RM29

Fernando Torres




















Code : 20112
Player Name : Fernando Torres
Team : Liverpool
Color : White
Size : M / L / XL

Price : RM29

Cesc Fabregas



















Code : 20111
Player Name : Cesc Fabregas
Team : Arsenal
Color : Black
SOLD OUT

Wayne Rooney




















Code : 20102
Player Name : Wayne Rooney
Team : Manchester United
Color : White
Size : M / L

Price : RM29

Carlos Tevez




















Code : 20101
Player Name : Carlos Tevez
Team : Manchester City
Color : White
Size : M / L
Price : RM29

Cristiano Ronaldo




















Code : 20104
Player Name : Cristiano Ronaldo
Team : Real Madrid
Color : Black
SOLD OUT

Iker Casillas




















Code : 20106
Player Name : Iker Casillas
Team : Real Madrid
Color : Black

SOLD OUT

David Beckham




















Code : 20110
Special Edition

Player Name : David Beckham
Team : England
Color : Black
Size : M / L / XL
Price : RM35

David Beckham




















Code : 20110
Special Edition

Player Name : David Beckham
Team : England
Color : White
Size : M / L / XL
Price : RM35

Lionel messi



















Code : 20108
Player Name : Messi
Team : Argentina

Color : Black
SOLD OUT

David Villa




















Code : 20109
Player Name : David Villa

Team : Spain
Color : Black
SOLD OUT

Kaka




















Code : 20103
Player Name : Kaka
Team : Real M
Color : White
Size : M / L

Price : RM29

Steven Gerrard




















Code : 20105
Player Name : Steven Gerrard
Team : Liverpool
Color : Black
Size : M / L

Price : RM29







HOW TO MAKE ORDER

Just write down your detail send to our email : graphictee@clotees.com or
SMS h/p : 016-593 9753

Full Name:
Contact number:
Delivery address:
Order Code:
Order Color:
Order Size:


(After that we will reply to you the our bank account number for payment and next step detail.)

If you got any question can SMS to
h/p : 016-593 9753


POST FEES AND POST SERVICE

COD (cash on delivery)
Just at Kuala Lumpur Cheras Leisure Mall beside MAXIS shop lot to pass by, if not will by Poslaju to post out.

Normal Post Fees Calculate:

*East Malaysia only:
1st pc RM5.00, 2nd and above add RM1.00 for every pc.

Sample:
1pc = RM5.00
2pcs = RM6.00
" " "
5pcs = RM9.00

*Wast Malaysia calculate by total pc, total amount will reply to your email.

All the order will post out everyMONDAY and THURSDAY(Public Holiday not include), within 1-2days will arrive to you delivery address.

Tuesday, March 22, 2011

LAWAK ! xD

KERJA RUMAH

Seorang guru sedang bertanyakan kepada seorang anak muridnya.

GURU: Ali, mengapa awak tidak membuat kerja rumah yang cikgu beri ?
ALI: Emak saya beritahu saya supaya tidak buat kerja rumah
GURU: Mengapa emak awak berkata begitu ?
ALI: Kerana semua kerja rumah emak saya yang buat.


IKUT JIRAN SEBELAH

Isteri: bang, sejuk hati saya tengok suami jiran sebelah rumah kita.
Suami: apa halnya sampai awak sejuk?!
Isteri: yela, tiap-tiap hari suami die balik keje mesti bagi bunga, kiss dan coklat.
Suami: habis tu kenapa?
Isteri: kenapa abang tak buat macam tu....?
Suami: hish!! gila ker awak nie!!!?? mane saya kenal dia!!!!
Isteri : *&#$%^&*%**%


TAK BERANI CURI

Di zoo, sorang pekerja dimarah ketuanya.

Ketua: Apsal kamu tak kunci kandang singa ni semalam? Bahaya betul.
Pekerja: Tak perlu risau, boss, mana ada orang berani nak curi singa ni.


PECAT

Majikan : Kamu di pecat!
Pekerja : Tapi saya tidak melakukan apa-apa!!
Majikan : Itu lah sebabnya mengapa kamu di pecat...


ATOK SIAPA LEBIH KUAT

Tiga sekawan berusia 5 tahun bercerita tentang kehebatan datuk masing-masing.

Eman : "Datuk aku kuat.... Kalau bertanding silat, tak pernah kalah."
Emon : "Datuk aku lagi kuat. Dia pernah tumbangkan seekor kerbau yang tengah mengamuk."
Eman : "Datuk kau kuat tak, Emin?"
Emin : "Aku rasa datuk aku lagi kuat daripada datuk kau berdua. Dah 20 tahun dia tinggal dalam tanah, sampai sekarang tak keluar-keluar lagi."
Eman dan Emon : "Ye laaa.... kuatnya datuk kau."

PUNCA KEMATIAN

Dam!! Pintu pejabat sebuah hopital dihempas. Seorang doktor muda kelam kabut masuk, menggelabah puyuh, jumpa doktor senior.

Doktor Senior : Kenapa ni?
Doktor muda : (Termengah-mengah memberitahu) Saya dah buat silap masa isi borang kematian pesakit.. Habislah.. Matilah saya..

Doktor Senior : Silap macam mana pulak?
Doktor muda : Saya tersain nama saya kat punca kematian..


3 BULAN LAGI

Selepas 25 kali mencuba, akhirnya Dol lulus temuduga. Tapi sebelum meninggalkan bilik temuduga, pengurus kilang memberitahu.

Pengurus : Untuk permulaan, kita bayar kamu RM5 sejam. Tapi lepas 3 bulan, kami naikkan gaji kamu kepada RM7 sejam. Setuju?

Dol : Setuju, bos..
Pengurus : Kalau macam tu, bila kamu boleh mula kerja?
Dol : 3 bulan lagi, bos..


SEDARA KITA

Pada suatu petang, seorang ibu membawa anaknye berusia 4 tahun bersiar2 menaiki kereta.Dlm perjalanan, si ibu membunyikan hon.

Anak :Naper ibu bunyikan hon & sape org tu?
Ibu :Tu sedara kite,kenalah hormat.

Dlm perjalanan seterusnya mereka terserempak dengan seekor lembu yg nak melintas lalu si ibu membunyikan hon.

Anak :Tu pun sedara kite ke?

Tuesday, March 15, 2011

FB Lajuuu ! :)

Hello Bloggers , hari ni aku nk share sket ilmu ngan korg . FB aku dh lajuuuu . Korg nak tahu mcm mane aku buat ? Haa , tgok gambar kat bawah ni :




-Dah bace ? Try la buat . SELAMAT MENCUBA & SEMOGA BERJAYA ! xD